luni, 22 noiembrie 2010

Despre net, aeroporturi, și alte alea

N-am să pot înțelege niciodată de ce pula mea nu există net gratuit în aeroporturi. Cel puțin, nu în toate. Culmea, în Anglia pulii mele, unde totu e scump ca dracu, în London City Airport, singuru pe care l-am testat deocamdată, există wifi gratuit, iar în Zurich-u tot al pulii mele, unde, vorba aia, vorbim de țara tuturor minunilor, the swiss dream, netu e cu bani. În Praga, pe Ruzyne, e net moca. Îs curios care e situația pe Heathrow.

Și nu, în Elveția nu e scump. Doar 5 franci pe 24 ore. Și nu, nu poți cumpăra mai puțin. Și nu, în Otopeni n-am încercat.
Nu încă.
Nici în Addis Ababa n-am încercat.

Asta ca să nu încep cu fumatul în Anglia. E tabu, tată, nu așa. În toate aeropoartele vezi semne cu fumatu interzis. D-aia când mergi pe stradă, îi vezi pe toți fumând ca șobolanii. Pula mea, să călătorești sau să te bucuri în Anglia a devenit o corvoadă...

LE: despre ce pot discuta două moldovence în smoking lounge în Zurich Airport? Vă zîc io: despre cum se cacă la veceul din fundu curții, și despre câte vodcă beau la baru din sat. Și evident, care e mai bună. Vodca nu ele. Ele-s expirate.

4 comentarii:

catherine spunea...

domne, da' esti dependent de net, nu alta! ce ti-o fi trebuit in aeroport?!

Teuton spunea...

stii, catherine, cand ai de asteptat prin aeroport, sau vrei sa tii legatura cu cei dragi, netu e o chestie foarte misto...

catherine spunea...

uneori. alteori, treci ca vantu prin desert...

Teuton spunea...

poate, catherine, poate. da vantu cam sufla in desert. si vantu face dune. ai vazut ce frumoase sunt....?