miercuri, 2 septembrie 2009

Poze Interlaken - Schilthorn

Aşa cum am promis, iete şi niscaiva poze de pe la munte.

prajitura cu morcov Asta e celebra mea prăjitură cu aromă de colivă. Nu mă aştept să mă creadă cineva, dar dacă ajungeţi prin zonă, încercaţi-o. Din păcate, i-am uitat numele...


alps, eiger, monch, jungfrau Cam aşa arată Alpii. Dacă nu mă înşel, vârful din stânga e Monch, iar celălalt Jungfrau.

Brienzersee, interlaken Lacul Brienzersee (Brienz), de lângă Interlaken.

Brienzersee, interlaken Din nou Brienzersee.

eiger village resort, monch, jungfrau Un sătuc de vacanţă în umbra Eigerului. Cele 3 varfuri de la stânga la dreapta sunt Eiger, Monch şi Jungfrau. Mini-staţiunea asta e aşezată pe buza unui perete de vreo 120 m (estimare grosieră, că nu mai ştiu diferenţa de nivel) şi e dotată cu tot ce-ţi poate dori inima. Dacă aş fi ştiut şi preţuri, vi le-aş fi spus... Oricum, imaginea Eigerului la ora răsăritului, cu soarele în spate, face toţi banii.

eiger monch jungfrau panorama Panoramă de la a doua oprire a telecabinei.

eiger monch jungfrau panorama Panoramă de pe Schilthorn.

schilthorn ferry Ultima staţie a telecabinei înainte de Schilthorn.



Voteaza acest articol pe FTW.

Later edit: mi-am adus aminte cum se numea coliva aia a mea: RUEBLI.

4 comentarii:

Lorena spunea...

:) in legatura cu comentariul tau, in primul rand vreau sa spun ca fotografia aia e superba. Sunt de acord cu tine ca poti face din ea ceva si mai expresiv doar gasind tonurile potrivite de alb si negru, insa daca ar fii dupa mine, ash lasa-o asa cum e. Nu vad de ce as lua culoarea cerului, cand albastrul ala e superb, pentru ceva lipsit de culoare.. si contrastul intre culoarea zidurilor si cer .. si ar mai fii multe de zis. :) tocmai ce am spus in postarea aia ... ii las pe cei priceputi sa se ocupe de asta, poate in curand o sa am si eu timp sa ma oblig sa inteleg intr-un fel sau altul fotografia alb-negru.
Multumesc pentru comentariu ! :)

Lorena spunea...

imi cer scuze, ar fii trebuit sa zic ceva si despre ce ai tu pe aici .. :D sunt perfecte fotografiile, asta stiu sigur :D dar prima e mai mult decat atat :) e atat de delicioasa !! hehe

Teuton spunea...

mersi de aprecieri, dar cred ca exagerezi. cat despre prajitura, poate ca arata intr-un fel, dar gustul e... hai sa-i spunem interesant. nah, o felie de prajitura cu un morcov pe deasupra, cat de impresionanta poate fi?! :))

George spunea...

Se pare că ţi-ai intrat în mână. Interesante panoramele! Bravo!