marți, 11 august 2009

Bă băieţi, mie mi s-a cam luat de voi...




Văd că în ultima vreme a crescut numărul „greilor” blogosferici care se plâng că „pifanii” le cer sfaturi sau schimb de linkuri. Drept urmare, ...

unii se apucă (mai mult decât până acum, adică) să le dea sfaturi şi să scrie reguli universal valabile, care într-un final, ar urma să aducă mult-visatul trafic şi mult-aşteptaţii bani „răcanilor”. Mai e câte unii care nu vrea, domne, nu vrea şi pace, să facă schimb de linkuri, că cică trebe să munceşti mult să ajungi unde-a ajuns respectivu’.
Ştiţi ceva? Mi s-a luat de voi. Mi s-a luat să văd cum toată lumea e expertă la a da sfaturi şi reguli universal valabile (yeah, right, universale... my ass). Mi s-a luat să văd câte un nene din ăsta, pus brusc în postura de formator de opinie, şi cu câte un cârd de admiraci după el, care să-i gâdile tandru orgoliul, încercând să-i convingă pe alţii cum să fie mai mari şi mai tari. Repet, mi s-a luat de voi. Nu ştiu cine v-a făcut pe voi „grei”. Da, dacă vorbim de referinţe temporale, jos pălăria, sunteţi vechi, pun pariu că ştiţi o grămadă de lucruri; dar de aici până a da sfaturi pifanilor, ca să ajungă ca voi... e cale cam lungă. De, aşa face omu’ când i se pare că are putere: i se urcă la cap şi brusc, dintr-un om obişnuit, ajunge un fel de mai-mic-sau-mai-mare Dumnezeu. Pur şi simplu mi se face scârbă când văd atitudini de genul „a comenta pe blogu meu e un privilegiu pentru tine!!!”. Mi s-a luat, deci, de fiţele şi aerele voastre. Am zis.
Dup-aia, mi s-a luat de toate „curvele” care şi-au tras blog şi, vezi Doamne, „interacţionează” cu cititorii. Ia fă tu frumuşel un test: intră pe un blog oarecare, dă clickuri şi dacă mergi pe firul linkurilor, de pe un site pe altul, pun pariu că în maxim 10 clickuri dai de vreo pizdi care-şi povesteşte aventurile erotice. Eu înţeleg că sex sells, dar, totuşi... Mi s-a luat să citesc cum face cutare când ejaculează, sau cu ce dotări se laudă, sau cum e să ţi-o tragi în tapiţeria albă de viţel a vreunui Rolls Royce. Pur şi simplu mi s-a luat. Mi se rupe şi de voi. Am zis.
Vreau şi eu să văd ce debitează un Regular Joe care-şi vede de treaba lui. Wtf, vorbim de bloguri, daaaa? BLOG, u know? Adică web log. LOG, adică jurnal. Adică personal. Găsisem la un moment dat ceva de genul ăsta, dar la scurt timp a luat-o niţel în bozii, scriind proză/poezie în stilul abstract/haiku. Deocamdată văd că şi-a revenit, dar tare mi-e că trece printr-o mică criză de personalitate şi asta e doar o chestie temporară. În rest, aproape tot ce văd, urmează modelul: „am mult trafic, lumea mă citeşte, mulţi sunt de acord cu mine, hai să-i sfătuiesc”.Mi s-a luat. Am zis..

Un comentariu:

Ckubs spunea...

Chestia cu tutele care isi fac blog sa-si povesteasca aventurile erotice sau visele erotice nu-mi place nici mie....Fataa cataa de ipocrita e lumea fataa.....Si daca imi fac blog sa povestesc cui iau eu stromeleagu in gura inseamna ca n-am inhibitii si complexe fataa.